Agallis Creative Commons License 2003.12.17 0 0 311
Sajnos a hír igaz, és ő az orvos akit gondoltok és a babaneten is szó van róla:(((( Csak néhány dolgot írhatok le, ezen is sokat töprengtem szabad-e? de felháborító, hogy továbbra is vezet le szülést, van kórház aki egyáltalán beengedi az épületbe, stb.
Van ellene bizonyíték elegendő. Írásos, nem csak az ügyeleti naplók. A szüléseket egy nálunk már nem forgalmazható tablettával indította be, ami irányíthatatlan méhkontrakciókat okoz. A kismama észre sem vette, hogy felhelyezte neki a tabit. Tehát nem egy kis prosztaglandinról vagy egy durvább manuális vizsgálatról van szó....
Az szóban forgó kismama, aki meghalt ügye(még tavasszal, vagy nyáron történt egyébként)már el is ült volna, ha a doktorúr? nem akarta volna egyik kollégájára kenni az ügyet. És mivel_nem ez a kismama volt az első aki meghalt őmiatta_a kolléga nem hagyta magát és hivatalosan a kórház indította ellene a vizsgálatot.

Nagyobb a probléma egy kismama halálánál és a pénzéhségnél!!!!! Mert a kollégák eddig is tudták és mégsem tettek semmit ellene, miért???????????

és mert ez egy olyan ember akinek ez nem az első halálos végzetű születtetése, mégsem hagy fel ezzel a módszerrel. Szvsz ez az ember pszichopata gyilkos!, de min. szakember kezelésére lenne szüksége, vagy csak egyszerűen bezárnám a meghalt kismamák élő családtagjai közé egy időre.

Agallis