Alexander the Great Creative Commons License 2003.12.17 0 0 411
azért ez sem semmi:)

Vadim kampányát Saron reklámcége vezeti
12:20, 17.12.2003

Izraeli választási tanácsadó céget alkalmazott a PRM: az Arad Communications Group biztosította Ariel Saron fölényes győzelmét a legutóbbi izraeli választásokon. A párt azt reméli, hogy Nati Meir vezérletével a cég biztosítja a választási győzelmet a PRM-nek, és Corneliu Vadim Tudort az államelnöki tiszthez juttatja.

Meir jelenleg a párt külpolitikai kapcsolataiért felelős, és első lépésként össze akarja békíteni Vadimot és a sajtót. A pártvezér korábban több kiadót és szerkesztőséget is beperelt a múltban, és saját lapjában gúnyolta az újságírókat. Meir szerint ennek vége: Vadim visszavonja feljelentéseit, és békét köt az újságokkal, televíziókkal.

Az izraeli szakember számára az sem jelent gondot, hogy Vadim zsidógyűlölő nyilatkozatokkal és újságcikkekkel keltett többször közfelháborodást. Vadim a közelmúltban bocsánatot kért kijelentéseiért, és zsidóbarátnak titulálta magát. Én nem kételkedem abban, hogy Vadim valóban megváltozott – nyilatkozta Meir a Ziuanak. A PRM már kifizette az előleget az Aradnak, és ma érkeznek Romániába a cég képviselői, az izraeli kormányfő ügyvédjével, Alon Gellerttel, hogy aláírják a szerződést. (ziua)