titanick Creative Commons License 2003.12.17 0 0 249
off:

ugyan minek? eszement bohócokkal kávézni? nem örülnél te egy ilyen beszélgetésnek, hidd el. Csúnyán megalázna:)

Inkább tegyél tönkre emberileg, erkölcsileg, családilag, gazdaságilag, könyörögöm, mert most már komolyan hülyén halok meg, ha nem derül ki miféle maffiafőnök vagy politikusgyermek vagy:) Száva Ender, Grespik gyermeke.:)

Amúgy a messiás komplexus gyógyítható...

Mindenesetre kiérdemelted az Arany Csörgősipka díjat, amelyet egy kedves jó honlap hagyományait követve az adott időszak legnagyobb barmának adnak oda. Asszem ezt meg sem kell szavaztatni. Mi örülünk az udvari bolond szerepkörnek, folytasd ha gondolod, hálás fikázásokkal csapunk tarkón megannyiszor, és abban a tudatban kelhetsz, hogy van értelme az életednek, megnevettetsz naponta egy tucatnyi embert. Én elintézek neked egy szolid életjáradékot a Budapest Filmnél, mint önjelölt védelmező és bérgyilkos, aki újságírók és rajongók ezreit mészárolja le a szent cél érdekében és kapsz egy Sas Tamás által dedikált, Csősz Boglárkáról a masztija után frissen lefejt bugyikát, hogy emlékezz a szenvedélyes, édes és húzós ifjú nyaraidra.:)

Csók, macsó, kávézgass bátran a maréknyi Apám beájulna rajongóal, az ő szemükben nem bohóc vagy, hanem hős:)

Ezekért érdemes élni, nem? :)

Köszi a ma esti poénorgiát, a fenyegetőzős rész különösen eredeti és sosem látott fénypont volt a hűs éjszakában...

ui: jótanács, lassan ki kéne vonnod a sok csúnya szót a beírásaidból, mert kitiltanak, és hiába vagy te a legveszélyesebb ember a világon, nem jöhetsz vissza és az nekünk rossz lesz...:)

(Nekem meg nem kéne abszintozgatni a topicot harsogva röhögve olvasó ismerőseimmel.:))

Előzmény: Ender_Wiggin (246)