Nikita Creative Commons License 2003.12.16 0 0 210
"Képtelen lennék ilyen technikai szemmel megnézni 1 filmet. Ha folyamatosan a dramaturgiai, operatőri stb.. hibákat kutatnám, akkor nem látnám a filmet."

Ha a film jó, akkor én sem "szakmai" szemmel nézem. Ezek a dolgok egyébként csak a film megnézése után jönnek elő. Te mondtad, hogy itt mindenki csak fikáz és leszarozza a filmet. Kértél indoklást, én megpróbáltam. Persze az enyém sem teljes. Nem vagyok kritikus.

"A két lány közül, én a Gáspár Katát tartom tehetségesebbnek"

Mint szinész, Kata tényleg tehetségesebb. A szerepe nehezebb volt, mint Boglárkáé. Viszont Kata, az amatőrségéből adódóan, sokszor "sok" volt. Túljátszotta a szerepét. De voltak nagyszerű pillanatai is persze. Boglárka viszont annyit hozott, amennyit a szerephez kellett. Valszeg egy komolyabb szerep már nem biztos, hogy ment volna neki. És visszatérve, segített rajta a profi szinkronhang is. (A rendezős zerint sokkal jobb lett így a hangja.)

"Vannak érzelmei, van benne lojalitás a barátnője iránt,"

A konfliktusok nem voltak IGAZI konfliktusok. Mikor Barbi összebújuik az ágyban Szarka expasijával, Szarka felsír, Barbi azt mondja ne haragudj és a probléma meg is van oldva. És még ezer ilyen feloldás a filmben. (Mikor Szarka pasija, a Gergő, odadobja a földre, Szarka mellé a macit, a film egyik legjobb pillanata volt)

"A Kern -mondanom sem kell- óriási."
Igen. A Kern mindig óriási.

"Ami pedig a piálást illeti, hát pedig szerintem bőven belefér"

nem az a baj, hogy sokat isznak, majdnem minden tini berúgott már egy párszor, csak a film alatt volt SOK a bebaszás.

Előzmény: Ender_Wiggin (208)