kicsi emma Creative Commons License 1999.05.12 0 0 127
Ket dolgot szeretnek, mint no, hozzatenni. Mi is eppen most vagyunk tul egy felujitason, es most fogunk belevagni egy epitkezesbe.

Amit a ferfiak nem latnak be, pedig teny, hogy nem szabad szivessegbol csinaltatni barkivel a lendo otthonodat. Ugy ertem, mindig vannak nagybacsik es szomszedok es a nagybacsi jo embere, aki ert hozza.

Az ilyen ketszer annyiba kerul es fele olya jo lesz, raadasul ha hanyagul csinalja, akkor nem lehet hatarozottan le...ni, mert ugyea szemelyes jokapcsolat...

A masik, akik epitkezesre keresnek helyet Pest korul, mi egy szuper falut talaltunk, Leanyvarnak hivjak, a 10-es menten van, a Pilis alatt. Kb. 30 perc a belvaros kocsival (csucsforgalomban 50)es jo a busz es vonatkozlekedes is (felorankent).

Nagyon bekes, nagyon rendes svab falu,
2000 fonel kevesebben laknak benne. Most vagtak egy uj utcat es adjak el rajta a telkeket. Dombteton! A pilisre latni - nagyon szep. Es nem is draga!!
(Foleg Telkihez, Nagykovacsihoz es egyeb felkapott helyekhez kepest nem.)

Mindenkinek nagyon ajanlom! Es vannak elado hazak is, regi svab paraszthazak.
A lenyeg hogy enm a Becsi uton kell venni, mert az a fout, a 10-es, nagy a forgalom (mar epul akerulo ut es akkor jobb lesz., hanem a tobbi utcak (osszesen 7 vagy 8 van) valamelyikeben.

Na jo epitkezest.

Kicsi emma