Sheme Creative Commons License 2003.12.15 0 0 45
Kedves Ender Asztaltárs!

Az, hogy kinek mi tetszik, teljesen szubjektív dolog. Az, hogy neked mik jutottak eszedbe és ez téged örömmel töltött el, teljesen érthető.
Szerelem, szex, szakítás (kurvázások...:) ez mind rendben is volna.

De ha neked az életedben a piálások mérföldkövet jelentettek, nagyon tudlak sajnálni!
Mert ahhoz, hogy jól érezze magát az ember, nem kell inni szeszes italt! Ha meg nélküle nem mersz leszólítani egy csajt, ott már komoly problémák vannak az ember önértékelésével.

Én elhiszem, hogy "mások vittek rossz utakra engem", sőt azt is elhiszem Neked, hogy piásan/drogosan/szipusan - mindegy, csak kábult legyél - jobb volt az életed.

Nézz már körül! Mit látsz az utcán, a TV-ben, miről megy a rádióban a vitaműsor?!

Arról, hogy a mai fiataloknak nincs jövőképük, amit a filmekben látnak, követendő példának tartják! A piálás, lopás, verekedés, lövöldözés, drogozás! Ezt nem kell(ene) még fokozni magyar filmmel, melyben más sincs, csak 5 percenként okádás, örök pina/péniszirígység.

És váltig állítom, 0 volt a két főszereplő színészi játéka, lehet akár kinek a gyereke, akkor is. A színészethez bele kell tudni magát élni a szerepbe, nemcsak "eljátszani". De ez nem volt szerep, semmit sem követelt meg. Ezért egy nagy 0.

A "Barbi" hangja viszont olyan aranyos volt! Ő talán még "játszott" is valamennyire, de a vörös fruskától rosszul voltam.

Ennyi.

Előzmény: Ender_Wiggin (44)