MarK Creative Commons License 1999.05.12 0 0 164
Embörök!
Disp!
Ezek szerint a méledben írtak már nem érvényesek, jól értem? O.K. akkor megy az újabb löket. Köszi a Hello-t. Pénteken a Shape-pel megyünk egy jó kis DM-os házibuliba, ha minden igaz ott lesz "Popular-mindenes" srác. Sajna nem rajtam, de még csak nem is Shape-en múlik a dolog. Hétfőn írok, hogy megvan-e a cd, ha igen, akkor tali.
Shape!
Nem említettél RAP számcímeket... :)
Úgy, ahogy mondod, nyomasd a zeneírást ezerrel! Mi van, készűl a homepage? Pénteken majd lehet, hogy elvinném a cd-t, amin rajta vannak a tavalyi számaitok, kéne belőlük mp3-at nyomatni, hadd élvezzék a többiek is :).
SIRály!
Megpróbálom időrendbe szedni az eseményeket:
Az It's no good stúdió verzió 97 márciusában jött ki, igen népszerűvé vált (vajon miért?), azóta hallhattad a különböző dizsikben is. Az a No Good nevű file, ami fent volt, egy It's no good live verzió (Jay Leno Show - amerikai premier 97 májusában), valószínűleg nem ez élt az emlékeidben, de az együttes a mai napig (a tavalyi Singles Tour-on is) így adja elő a számot, ez tekinthető "mostani hangszerelésnek". Az általad említett "mostani hangszerelés" szerintem a stúdióváltozat, amit fel is teszek a mai nap. Írj, ha kell az a szám, amiben "egy király mászkál" :-), fel ftp-zhetem azt is (Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha írnék a számodra egy full mp3 DM cd-t, ahonnan kedvedre csemegézhetsz - semmiből sem áll, de csak egy DM Klubban vagyok hajlandó odaadni :-)). OFF-Gratulálok a RAP topicodhoz, ami most már megelőzte a DM Klubbot (szégyen és gyalázat, de ez van :-)).