Törölt nick Creative Commons License 2003.12.12 0 0 137
Kedves Attis!

Köszönöm a védelmet :-)
Visszaolvastam az írásaidat, nagyon tetszettek, főleg az egyházakkal kapcsolatos és általában a politikai megnyilatkozásaid - no de ez OFF.

Kissé gondolkodóba estem veled kapcsolatban, mert ímél alapján nőnek, néhány hozzászólás alapján meg pasinak tűnsz - tán csak nem...? :-)

Egyébként az jár a fejemben, hogy... izé... néha igazuk van az ebben a topikban fújolóknak. Mert ők csak a médiák által feltálalt botrány-transzneműeket látják (kivétel talán Angéla, ő jófej normális nőci), és azok alapján mondjuk nem csoda, ha kifordul a belük a témától.
Meg különben sem lehet túl sok objektív dolgot hallani róla, ami a köztudatban van ezzel kapcsolatban, az részint röhelyes, teljesen hamis, vagy/és egy ocsmányság: Terry Black, poénból nőnek öltöző Kató nénik tehenestül, Monthy Pithon ökörségei, a délutáni tóksókat elárasztó bizonytalan egzisztenciák, meg olyan krimik, ahol mindig a transznemű a gyilkos :-) ...

Azt nagyon kevesen tudják, hogy milyen egy "normális" transzszexuális, mivel az ilyen emberfajta beolvad a tömegbe, és mindenképpen titkolja magáról a "másságát", hogy normális életet élhessen "új" neme szerint. Meg ebben nincs is semmi szenzáció.

Bárcsak nekem se kellett volna közelről megismernem ezt a témát :-(

Előzmény: ATTIS 54 (135)