bad100 Creative Commons License 2003.12.11 0 0 23
tehát csabainénak a lakásügyi bisztosnak nincs köze a hitelrenccerhez......

szerintem is! sőt szerintem semmihez sincs köze! eccerűen sehol nem látom a ténykedését!

vagy észrevétlenül épülnek a maszop bérlakásai?

hogy értem e miről beszélek?

vazzeg erról te sötét bányász, hogy egy kis budai lakás, ami monjuk 18-20 millát ér, az eladhatatlan, ha a potenciális vevő csak 5 millát vehet fel!!!!

fogjad már fel!
hiába tartom meg az új lakás hitelplafonját, ha az aki az újba költözne nem bírja eladni a saját régijét! senki sem azon problémázott itt, hogy a bank a lakás általa felbecsült értékének csak 70%-át finanszírozza, hanem azon, hogy a plafonérték a mai budapesti piaci árakhoz viszonyítva egy bagatell összeg! fogjad már fel!!!!!!

ha monjuk az én lakásom 26 millát ér, meghirdetem, a vevőnek 21 sajátrész kell!!!!!!!

kinek van ma 21 sajátja készpénzben?
ha van az újat szeretne nem régit!
ráadásul a rendszer kényszeríti az újba!
mi lesz a használt lakásokkal?
lecsökken ezáltal a kereslet az újakra is, leáll az építőipar, nő a munkanélküliség, csökken a költségvetés bevétele......

a hitelrendszer első éve alatt 100 milliárd kamattámogatás 136 milliárd adóbevételt indukált bevételi oldalon! én értem, hogy elszált az infláció, nőnek a hitelkamatok, oké akkor emeljék a kamatmaximumot, de a hitelmaximumnak ehhez mi köze?????????

minden bankár ismerősöm sír, hogy kitsit sok a kihelyezetlen pénzük... kevés a jó hitelfelvevő!

xal nem lehecc enjire sötét, mégha bányász is vagy!

a személyeskedő provokációd meg vajmi kevés nafta az éppen lakáscsere előtt állóknak!

fejcsed már ki akkor, mi az a hőstett, amit csabainénak köszönhetünk, ha már nem emelte fel a szavát a hitelrenccer ezen módosítása ellen, mint nélkülözhetetlen szakember!

Előzmény: Törölt nick (22)