Killdoser Creative Commons License 2003.12.09 0 0 854
Hali!

Háááááát... Az én csapatom: 1 harcos, 2pap, 1 tolvaj, 2 mágus. Ez egy eléggé mágia-orientált party, elején gyenge, de végén nagyon tapos:).
Az a cikk, hogy én nem ismertem a bevehető karoket, így pl a thiefem Chaotic Good , míg mindeki más evil :( Hogy is momndtad? 2 fighter-ok (bár én inkább rangert tennék) 1pap-ok thief-ok szerintem az 1 magi kevés bár nemtudom. Ha te a bunyóban bízol OK, de meggyőződésem hogy 2 mágus a 2. felében már nagyon darál!:) Szerintem paladint csak akkor tegyél ha a főkari az, mert ajantis tulajdonságai szarok.
Az alvással csak csínnyán. Van olyan hogy xzarék mondják menjünk naskhelbe. előbb mentem FAI-be a két köcsögér, kicsit kalandoztam mire montaron+xzar otthagyott, hogy nekik naskhelbe kén elenni. Aztán előröl: azonnal naskhelbe, kicsit kalandozni, majd FAI-be. A két türelmetlen csávó eltüónt. De később hozzászoksz hogy hol mennyit lehet "időzni".
Ha olyan mindentelcipelős vagy akkor ez a egyik legszarabb része a játéknak... Igen mindenhol visszatermelődnek, kiszámíthatatlanul(főleg a pancserok:kobold, gibblering, pokok).Ez még nemmindetelcipelősnek (:) ) is idegesítő.
Kicsitt hosszu válasz lett, remélem segítettt.
És még egy tiok: Csitt! A Gonoszok a JÓK!!! Muhahahahahahha!!!!!
Kill