CSerfa Creative Commons License 2003.12.07 0 0 401
JUVEFAN!

Nem tudom, minek írsz nekem. Tanítsalak tán? (Kérdesz, mit kéne visszavonnod)
Ahhoz nagyobb tisztelettel kéne beszélned. Tényleg, az a fő bajod, nem adtad meg a tiszteletet, hanem személyeskedtél... (No, most kíváncsi leszek, képes vagy-e visszavonni, ez is egy próba.)

Krisztus rosszabnak nevezte a nálad istenfélőbbet. Nyugodj meg, elégedj csak meg azzal, arrogáns hgys bunkó vagy. Mert az vagy. És ugyan ki nem lát annak, az arrogáns hgys bunkókon kívül? Aki veled egyetért, az is vagy arrogáns hgys bunkó, vagy arrogáns nemhgys bunkó. Mondd, mit szólongatsz? Mazochista vagy tán? Én nem változom, ilyesmiben sem, legfeljebb nagyon-nagyon lassan, akár évek alatt sem. Ahhoz sokáig kéne téged szemlélnem, mert rontani ugyan hamar lehet, de megépülni sokkal lassabb (gondolj arra, egy tőrszúrást akár ezerperces simogatás sem hoz helyre).
Szóval oda jutottam veled, ha nem lépsz át ezen a dolgon, ha arrogáns hgys bunkáságodat magyarázod, meg engem cikizel, ignorállak.
Én nem járok utánad, te jársz utánam.
Én nem keresem a békétlenséget, te keresed azt.
Én nem támadtalak, te kezdted.
És azóta is te kezded, újra és újra.
Mondd, mire jó ez neked?
Nálam arrogáns hgys bunkó vagy, kidumálhatalanul, engem csak a szelídség győz meg, amiről te azt sem tudod, mi az.

NS-t meg nem akarom lejáratni. Ő akarja magát. Én inkább kihoznám abból, amibe jutott. Én még akár munkát is segítek neki szerezni (írtam már a Fórumra), és, ha éhezik, adok neki enni. És ezt valóban! Ahogy adtam is szegénynek szállást (hónapokig!), tanítottam számítógép-használatra másokat, hogy el tudjanak helyezkedni. Csakugyan, ezt NS-ral is megtenném! Ha ezzel fordulna hozzám, és már minden harácsolmányát szétosztotta volna, és nem lenne állása.
És semmi mást nem kívánok NS-nak, de neked sem, mint amit szeretném, hogy helyetekben velem tegyenek! Abban viszont egész biztos vagyok, te egész mást kívánsz nekem, mint magadnak!
Ciki neked, ha így van, ha tagadod, akkor meg nem hiszek neked.
Ciki.

Hát ne járj utánam, mert eddig csak abban mélyült el rólad az ismeretem, te igazságtalan szemét arrogáns hgys bunkó vagy, leszerepeltél, mint keresztény, mondd, mit akarsz még tőlem? Hisz most odajutottunk, kétszer annyi idő alatt sem hinnék neked, mint hittem volna.
Persze fogod magad, ha kell, és nicket váltasz, arcnélküli sötétből lövöldöző arrogáns hgys bunkó, és más nicken akármikor kikezded a nevével, arcával stb. fellépő embert. Te sok minden vagy, de krisztusi az egyáltalán nem vagy, nem is ismered Őt! Legfeljebb a hgys krisztust (kisbetűvel). A felkentet, a felkent pásztort, meg a felkent akármiket.

Azt jól írod, nem vagy az ellenségem. Az ellenségemet szeretem, téged nem szeretlek. Mivel pedig nem vagyunk felebarátok, nem egy Istenben hiszünk (te meg is veted az enyémet, és nem féled) így ellenségem sem vagy.
Téged tehát nem szeretlek, viszolygok tőled. Nem is utállak, de jobb nélküled, mint veled (úgy vagyok veled, mint a kakimmal, attól is viszolygok, de nem utálom, hanem lehúzom a WC-be, azaz megszabadulok tőle Vigor nyomán a példa)

Ha nem hagyod abba, csak tedd, mit tehetek? Tt nincs WC, hogy helyretegyelek, hát amit tehetek, azt teszem, szemétségeidre ignorállak.

CSerfa

Előzmény: JUVEFAN (398)