Marcinter szembesült az élet egy nehéz kérdésével... Amúgy a Realt én se nagyon csipem, olyan mint a nagy Schumi. Én elismerem hogy a világ egyik legjobbja (sőt Schumacher A legjobb), de azért néha vissza lehetne venni magunkból. Most hogy meg kéne venni Henry-t... Hát persze, de én már akkor megvenném az egész Chelsea-t is mondjuk (Abramoviccsal együtt), és eldugnám a szekrény háta mögött azokat a játékosokat, akik nem férnek oda, mert az ellenfelet se erősitsék, de azért elmondhassuk: A MIÉNK! Nekem is mondhatják hogy azért kellet Becks mert hű de jó játékos (ami persze nagyon igaz), de azért jól is jött a reklámérték ugyebár (első nap 7000 eladott mez) Ja, 1-0 a Realnak.
Ami Victoriát illeti: én szeretem öt, bár néha tényleg kissé túllő a célon, de hát azt hiszem én is megtenném a helyében. Én is elöbb ismertem a feleséget mint a férjet, emlékszem egy Spice Girls interjú volt az MTV-n, és én azt mondtam: ez a csaj tök szimpi. Aztán olvasom: együtt jár egy bizonyos Beckham nevű egyénnel, mire én: ismeri valaki? Na hát igy volt, és szerintem külön-külön tényleg nem lettek volna ekkora sztárok. Ha úgy vesszük ott van példának okáért Ljungberg: jó focista, klassz hapsi, divatőrült, de hát nincs neki világhirű neje (lehet meleg is-remélem nem), nem is ismert annyira mint a Spice Boy, bár a UK-ben ő is szimbólum.
Apropó Ljungberg és a Calvin Klein reklám! Tudom hogy nagyon off, de valaki nem tudná megszerezni azokat a képeket? Baromi jók!
Na, 2-0.