vfo
2003.12.02
|
|
0 0
156
|
Szerinted egy közhasznú, mindenki számára vallási hovatartozástól függetlenül hasznos kórház finanszírozása az én adómból azonos értékű bizonyos felekezetű emberek vallási tevékenységének az én adómból történő finanszírozásával?
Szerinted egy nemzetiségi nyelven történő közoktatási tevékenység az én adómból nem az egész ország képzettségi szintjének növekedését szolgálja és egyenértékű adott felekezetű emberek vallási tevékenységének az én adómból történő finanszírozásával?
Szerinted a MÁV, ami közfeladatot lát el azáltal, hogy a teherfuvarozási tevékenysége jórészt az ország közellátását szolgálja, ne kaphasson az én adómból, aki részesülök a MÁV szállítmányozói tevékenységéből még akkor is, ha nem utazom vonaton és egyenértékű bizonyos felekezetű emberek vallási tevékenységének az én adómból történő finanszírozásával??
Szerinted egy velem szemben ellenérdekelt vallásfelekezet finanszírozása az én adómból egyenrangú az általad felsorolt első három tevékenység adóból való finanszírozási gyakorlatával? |
Előzmény: BZoltan (153)
|
|