Báthory Ödönke Creative Commons License 2003.11.30 0 0 26
Kedves CSerfa
Kérlek közöld, hogy mit követtem el, hogy lebátorfyzol és korrigálom.
Sajnálom, hogy nem érted, megpróbálom egy kicsit konkrétabban.
Nem csendes lázadás amiről írok. A hibákat igenis mondom (elkezdtem felsorolni, ha érdekel írok még). A környezetemben igenis van hatása. Írjak példákat? Vfo-t már kevesebben tartják szabotőrnek, a BPA-t júdás gyülinek, néhány hozzám hasonló már el mert jönni az Ez Az A Nap fesztiválra stb. Persze van a környezetemben néhány megáltalkodott szektás dehát ha meg se próbálnám az tényleg az én bűnöm lenne. Kérlek ne fitymáld le ezeket a tényleg kicsi eredményeket. A tesók félve jöttek el erre a fesztiválra és boldoga jöttek el. Azóta már mernek gondolkodni és körülnézni máshol is, keresni jobb helyet. Hagyjam ott a szektás embereket? Kinek lenne jó az? Ha eljönék akkor megjavulna a gyüli? Lenne prófétálás? Nyelvek magyarázata? Csodatévő erők? Ha biztos lennék ebben akkor egy percig se maradnék. Ezek ajándékok, Kr osztogatja kinek-kinek ahogy akarja.
Szentség nem magától lesz, hanem a hibák, bűnök feltárása, és megtérés által. Ha eljövök akkor kevésbé látom a hibákat és mégkevésbé hallgatnak meg. (tudod: Áruló!!) Ismét leírom: mostanság több prédika van a megszentelődésről, talán egyszer NS is meghallja amit mond. Bízom benne, mert én is így jártam. addig mondtam hogy bunkóság hülye viccekkel szivatni másokat, míg egyszer csak rájöttem hogy én vagyok a legbunkóbb szivató, és megtértem belőle. Ez mással is előfordulhat.
Az igazságra és a szentségre igenis éhezem, azt hittem ez nyilvánvaló. Miért maradtam a HGY tagja? Ha látok egy helyet, ahol épülhetek és megebbül szentelődhetek akkor oda megyek, ha többet segíthetek az igazság felemelésében akkor maradok (szivesebben mennék). Csak azért hogy elmegyek azzal mit használnék?
Nem cikiztelek (legalábbis tudatosan)sosem.
üdv:ba
Előzmény: CSerfa (24)