Nem kívántalak keresztre feszíteni, ha így tünt volna, akkor valahol túl erősre sikeredett. Annyiról volt szó mindössze, hogy egy másik topicban szintén találkoztam a hozzászólásoddal, és az tűnt ki számomra, amit már említettem is....Lehet, hogy nem kellene túlreagálnom, de sajnos megvan az okom rá.:-(
Kicsit nehezen emésztem meg a mai magyar valóságban a blöfföléseket, az illúziók gyártását, aminek nagyon sok olyan ember érzi kárát,(anyagit és erkölcsi is) akik ugyanúgy hisznek és bíznak az új dolgokban mint akárcsak Te vagy én. Ennek a cégnek az esetében ha csak egy-egy hozzászólással hozzá tudok segíteni ahhoz embereket, hogy legyenek résen és nézzenek a dolgok mélyére, akkor már megérte, mert számomra nagyon kedves és hiteles emberek vesztettek százezreket és milliókat a "bolton":-((
Mindemellett nagyon sajnálom, hogy ez így történt, és még mindig folyhat tovább a "púderezés" egy olyan ötlet mögé bújva, ahol kockára tették éveken keresztül a befektetők vagyonát és az új dolgokba vetett hitét. (Nem 30-eFt-ról van szó!! Nem ennyit fektettek be az üzletemberek részvényvásárlás címén a Nagy Ötletbe, ami a vezérigazgató magánszámláján landolt és nyoma veszett. Ja, hogy közben megszűnt a cég? nagy kaland, ez a részvényvásárlás nagy rizikója...:-( Nem mondom el, hogy mely befektetőnek hogy alakult a sorsa, de elhiheted, hogy a rendőrségi kihallgatásokon nem a legszebb emlékeket élik át újra, és emellett lelki nyugalommal "dolgoznak tovább".
De legalább az általad említett cikket jól megírták, ebben mindig profik voltak, és persze abban is, hogy "a jövő héten köttetnek meg a szerződések":-)))
Ha egy hozzászólás nem a Te inged, akkor máskor légyszíves ne vedd Magadra, ha pedig nem vagy az etics (amely szó kicsit hasonlít az etikára:-))) - elkötelezettje akkor szerencséd van!:-)