bükkaljai Creative Commons License 2003.11.21 0 0 3
Légy üdvözölve kopós testvér!
Én is úgy gondolom, hogy leginkább vadászok tartják ezt a két fajtát mert kiállításon sem nagyon látni, sőt egyáltalán nem. Legutóbb az Euro Dog Shown láttam egy csomót. Nagyon jó fejek voltak és tényleg mindegyikkel vadásznak.Így volt ez a szlovák kopókkal is egytől-egyig vadászok kezében voltak. Viszont ami nem tetszett bennük az az, hogy nagyon agresszívek voltak más kutyákkal.Ami szerintem hiba. Na de visszatérve a vérebekre ahogy én elnézem a szlovákok igen komolyan foglalkoznak velük mármint a bajorral.Ami nagyon tetszett a vérebekben az EDS-n az az, hogy nagyon nyugodtak és méltóságteljesek voltak. A kutyás barátnőm kis bajorja is olyan kimért és megfontolt. És tudjátok hogy került hozzá? Talált kutya. Egy dunapari kemping mellett nyüszített és egy szintén kopós ismerősöm vitte haza. Majd rakok fel róla képet és Ti is meglátjátok, hogy tényleg egy bajor. De meg akarják majd mutatni szakembernek is és fel fogják keresni a Véreb Egyletet.Régebben Arnóton tenyésztettek Hanoverit nem tudom meg van e még ez a kennel.De szerintem több hanoveri van mint bajor.
Előzmény: Sniffyke (1)