endre_d Creative Commons License 2003.11.20 0 0 84
"Nem a kabaré "illetékes elvtársára" gondoltam."

Ezt orommel hallom :-)))

"Inkább arra, hogy az asztronómiai kronológia és a történeti kronológia határterületén felüti a fejét az áltudomány [kitalált középkor] akkor az MTA feladata, az, hogy azt kiszorítsa, okos érvekkel meggyőzze a kevésbé jaratos olvasókat a tézis tudománytalan voltáról."

Ez mar valoban megfontolando. Elvileg igazad lenne, de a valosag nem igy mukodik. Hiaba hoz fel az ember akarhany ellenervet, rogton jon a kovetkezo, esetenkent az elozoekkel homlokegyenest ellenkezo allitas - tudod, mint a zenebohoc - es az ellenervek mar ejtve is vannak, meg mielott a jaratlan olvasonak eselye lenne elgondolkozni azon. Itt a forumon is igy mukodik, te is nagy mestere vagy ennek a "technikanak". Ezert aztan az ember huszszor meggondolja, hogy egyaltalan szoljon-e barmiert.

"Nemcsak a történelem oldaláról, mert azzal averzióik vannak már az embereknek, hanem inkább csillagászati érvekkel."

Ne haragudj, de ez hatalmas baromsag. Mi az hogy averzioik??? Igy keltitek a bizalmatlansagot a tudomannyal szemben, utana meg elvarasaitok vannak. Tan egy kicsit furcsa hozzaallas, nem? (es akkor meg nagyon finom voltam).
Milyen csillagaszati ervekre gondolsz? A precesszio onmagaban eleg, hogy belasd, milyen ostobasag az egesz.

"De azt is elvárnám, hogy öszintén jelezze, ha tanácstalan. Nincs abban semmi szégyen!"

Oszinten szolva nem hiszem, hogy neked barmifele elvarasaid lehetnenek. Ahhoz nagyon sokat kellene valtoztatnod a stilusodon.
De miert lenne tanacstalan? Semmi ok nincs ra.

Előzmény: IDOHIDEPITO (82)