TopCat Creative Commons License 2003.11.20 0 0 14
Én ezt írtam:
"...folytatva azzal, hogy Bonzót csak úgy mehetünk etetni/sétáltatni/összeszokni vele/stb a panzióba, ha neked szólunk előtte, ergo engedélyt kérünk tőled...
Ezt Te kérted és se mi, se a panziós Marika se értette..."
Szomorú, ha még mindig nem értitek, miért kell tudnom minden felelősségem alá tartozó állatról, minden fontos dolgot, ami történik vele, pl. hogy egy rendkívüli mozgásigényű kutyát ki visz ki hosszabb időre a pusztába sétáltatni...
Azon kívül majdnem biztos vagyok benne, hogy alig akad kívületek olyan ember, aki a panzióst "tündérnek" nevezi... Már nem egy emberrel előfordult, hogy sírva fakadt a "tündér" panziós egy-egy műsora után... Amikor kértem, hogy nekem szóljatok, amikor Bonzóhoz jöttök, nem csak azért kértem ezt, mert én vagyok felelős érte, hanem a ti érdeketekben is, nehogy egy rossz pillanatában épp rajtatok töltse ki a mérgét! Ezeket mind világosan elmagyaráztam, amikor legutóbb találkoztunk!

Szigmo te ezt írtad:
Bekopizom Cat magyarázatának egy részét az SOS gazdit keresünk topicból:
"Amikor kértem, hogy nekem szóljatok, amikor Bonzóhoz jöttök, nem csak azért kértem ezt, mert én vagyok felelős érte, hanem a ti érdeketekben is, nehogy egy rossz pillanatában épp rajtatok töltse ki a mérgét! Ezeket mind világosan elmagyaráztam, amikor legutóbb találkoztunk!
Sajnálom, hogy ezt és a többi dolgot is félre értitek, félre magyarázzátok :("
Nem értem hol volt ez a mérhetetlen felelősségtudat amikor Alit kellett volna kezelni, Kleót különzárni, etetni mindegyiket, Fixet sétáltatni, rendesen ellátni. Hogyan jut eszébe hogy Bonzó bárkit is megtámadna aki simogatja, és foglalkozik vele?!! Minden mozdulatért hálás!!

Mondd Szigmo, te normális vagy?????????????

Előzmény: Szigmo (9)