Sótlan Alak Creative Commons License 2003.11.19 0 0 1
CICA Illatos úti (2414. sz.) hozzászólására már itt reagálok, ezért idézem be a nagy részét:

"talán túlzottnak tűnhet egy feljelentés, de vajon akkor is ezt fogjuk mondani, amikor ez az eset már ötödszörre ismétlődik meg? amikor kihoz még 10 kutyát, akikre nincs fedezet, azok is éheznek, azok is lebetegednek, vemhesek lesznek, stb, aztán valaki megszánja és elviszi őket és kifizeti a több százezres tartozást, majd megoldja a kutyák sorsát? aztán ugyanez mégegyszer és mégegyszer? Meddig lehet ezt így csinálni felelőtlenül és büntetlenül?"

Szerintem ez egy több tekintetben is nagyon szerencsétlenül menedzselt, és többek által is - nem szándékosan - elrontott projekt volt. Mivel alig volt valami adminisztrálva, még csak felelősöket sem lehet igazán keresni - hiába van meg a véleményünk bizonyos dolgokról, ez édeskevés ahhoz, hogy további jogi lépéseket lehessen tenni.

Én nagyon remélem, hogy mindenki megértette, hogy ezt így soha többé nem szabad ugyanígy csinálni. Ha nem - mert pl. Cat esetében én sem vagyok benne biztos, hogy ő a megfelelő konzekvenciákat vonta le - akkor bizonyítékok birtokában időben kell lépni.

Most szerintem annyit tehetünk, hogy örülünk neki, hogy pontot tehettünk a projekt egy elég siralmas szakaszára.