Törölt nick Creative Commons License 2003.11.18 0 0 7
Az egyik este (vagy inkább éjszaka) felhívott a bátyám, a Rioban volt, kifogyott a pénze, a bankkártyája meg otthon maradt. Mondta nekem, hogy siessek már, ha lehet, mert itt van egy rohadt nagy számla, ki kellene perkázni.
Siettem is: éppen végeztem a melómmal (délutános voltam), szóltam havernak, aki éppen furikázott mindenfele a városban, hogy ugyan tenne már ki a Petőfi-hídnál, ha tud.

Megyek (mennék) be, erre kilökdösött egy "biztonsági" őr. Még azt sem tudtam, hogy mi van, rögtön a fejemhez vágta, hogy "mi a f..t akarsz itt, szakadt csöves?!" (előbb "feltartóztatott", aztán "kérdezett")
Tudni kell, hogy nem volt időm átöltözni meló után, de az overal ami rajtam volt, nem volt se szakadt, se igénytelen, se mocskos. Ugyanis mérnök asszisztensi munkát végzek...

Mondtam én a tuskónak, hogy eszem ágában sincs bemenni ide, csak itt van a bátyám, adnék neki egy kis cash-t, ott áll a bejárat belső oldalánál...

Némi szitokáradat után (ekkorra már hárman-négyen fogtak közre, valszeg rettenetes testi adottságaim miatt), mondták nekem, hogy hívjam fel a bátyámat, jöjjön ki, s most kb. szószerint idézem "add oda neki a pénzt, oszt húzzál innen a g..be!" Ekkor már alaposan felment a pumpám: de ki az a hülye, aki ilyen sötét alakokkal szívózik?
Összesen nem volt annyi eszük, amennyire egy csalikukacnak szüksége lehet.

Persze, közönséget is kaptam: egy félrészeg barbi baba például élesen megjegyezte mögöttem, hogy "na, te is jól nézel ki..."

Végül is az lett, amit "tanácsoltak", bátyám kijött, ő is megkérdezte, hogy miért volt szükség erre a jelenetre, nem zavart volna senkit, ha tiz másodpercre a bejáratnál találkozunk.
Persze őt is elküldték a halál f..ára, még jó, hogy nem dobták ki őt is. (mondták ezt egy olyan embernek, aki tkp. megveszi a belépőt, az irreálisan magas árak mellett is jócskán fogyaszt, szal akinek szegről-végről a pénzéből tejelik ezeket a tuskókat...)

Alig vártam, hogy végre vége legyen ennek az egésznek...