bukovaribulcsu Creative Commons License 2003.11.18 0 0 49
Szóval én elmentem az Bp. V. Kálmán Imre út 16 alatti irodába....

Nem volt könnyű megtalálni, mert még a házszámtábla is hiányzott... Sajnos az EB egyetlen tagjával sem sikerült találkoznom, csak a megbízottjaikkal. Az EB tagok nagyon őrzik az inkognitójukat :- (( Balázs úr sem volt elérhető. :- ((

A szóban lévő aláíró íven december 19-i gyűlés összehívására irányuló indítvány volt, mellyel, -és az EB bizottság elképzeléseivel kapcsolatban is - nagyon sok nyitott kérdés merült fel bennem.
De kénytelen voltam -amennyire lehetett- ismét, -de még mindig kívülről-, kicsit tüzetesebben utána nézegetni a vállat csoport dolgainak.

Amit így kívülről sikerült megtudnom: A cég egy - mai körülmények között – kiegyensúlyozottan, mondhatnám jól működő szervezet benyomását kelti, ahol a vezetésnek jó elképzelései vannak.

Ezen túlmenően se csődeljárás, se végelszámolás, se felszámolási, se adósságrendezési eljárás, csupán egy-két átalakulás, székhelyváltoztatás, ami teljesen normális egy ekkora vállaltcsoportnál. Nem tudok rosszat mondani a jelenlegi tevékenységi körökről sem. Mind-mind jól jövedelmező foglalatosságok.

Előzmény: mari111 (44)