sutre Creative Commons License 2003.11.17 0 0 491
Jó!

Bár volt egy kis gáz, szombaton.
Megyünk haza szombaton, vagyis már vasárnap hajlalban, és akarunk bemenni a kapun, a kód még nem működött (nappal nyitva van a kapu gondolom a költözködések miatt, de van biztonsági őr) és a kulcs sem. Aztán utóbb kiderült, hogy nekünk sikerült elhozni a szeméttároló kulcsát, ami hasonló a kapukulcshoz. Az egész épület tök sötét, sőt efenyak sem volt otthon. Téblábolunk jobbra-balra, aztán szerencsénkre ott termednt egy biztonsági őr, és beengedett minket.

az egész hétvége pakolással, és fúrás-faragással, vásárlással és a "kíváncsiskodók" fogadásával telt, úgyhogy most úgy érzem magam mintha átment volna rajtam az úthenger.

A lakást kitakarítottuk, de inkább csak átmostunk, feltöröltünk, fertőtlenítettük a szanitereket, de takarítani nem igazán kellett semmit, nagyon szépen adták át a lakást. (bezzeg utána, lett kosz, a költözés,meg a furás maradványai végett.
Annyi "bibi" volt, hogy a zuhanyzónál folyt a csatlakozónál a víz, de széttekertük, és csak a tömítés volt elcsúszva.

Nagyjából ennyi.
Nekünk szerencsénk volt, hogy pénteken költöztünk mert szombaton elég szar idő volt.
Ja még valami. Még az udvart most burkolják, ezért valahol még elég nagy a sár, meg elég körülményes a belső udvarra beállni kocsival, mert hol a bejáraton, hol valamelyik kerítésen át lehetett bejárni, de mivel elég gyorsan dolgoznak, ezért szerintem egy-max két héten belül megszűnik a dzsuva.

Előzmény: kirumiru (490)