Vasti Creative Commons License 2003.11.12 0 0 20

Hát igen, szerintem egyre kevesebb helyen lehet jó somlói galskát enni :-(( Régebben marcaliban, a Mézes Mackóban isteni volt, de tegnap véletlenül arra jártam, hú, örültem, vettem párat: otthon nekilátunk, hát csalódás.
Aztán a kedvenc keszthelyi cukrászdámban is már egy idelye száraz, piskótából készült, jellegtelen ízű valamit adnak somlói helyett, amit alig lehet lenyelni, olyan száraz :-(( Pedig a somlói akkor jó, ha egy kicsit "tocsogós", és van íze rendesen.
Anyu szokott csinálni (sajnos, ő is csak régebben ;-) , na, abban benne volt az anyag rendesen ;-) Majd rábeszélem, hogy csinéljon legközelebb, ha megyünk hozzájuk, és ellesem a titkot ;-))

Különben manapság egyre több sütiben fellelhetőek az előző heti el nem fogyott sütik maradványai :-(( Szeretem a berlinert, de azt sem ettem már jót évek óta. Így jártunk, marad az otthoni sütögetés a cukrászdák helyett ;-))