qgibg Creative Commons License 1999.05.09 0 0 255
Ez jo, en eddig a darthosrol nem tudtam.

Uff, elolvasva az eddigieket, talan hozzaszolok en is. Nagyjabol a kezdetek ota figyelem a topicot, tobbszor felmerult mar, hogy vajon milyen lesz az uj film. Sokan ketsegbeestek, hogy a hiper-szuper szamitogepes effektek a film rovasara mennek. Meg hogy nagyon meseszeru lesz. Szerintem ez nem baj. A StarWars-ot velemenyem szerint mindig is az kulonboztette meg a tobbi filmtol, hogy mert meseszeru lenni. Maga Lucas is elismeri, hogy itt egesz egyszeruen a jo es a rossz harcarol van szo. Az ilyen-olyan effektek csak segiteni fognak szerintem, hogy ebben a fantasztikusan kitalalt, nemletezo vilagban ugy merulhessunk el ket orara, mintha valodi lenne. Egyebkent nekem semmi bajom az ewokokkal :) Azt alairom, hogy a filmre nem szabad ugy elmenni, hogy "ez most egy milyenjajdeszuper film lesz", mert akkor tenyleg csalodni fogunk. En ugy allok hozza, hogy "csak jo lesz", es aztan majd jon a meglepi, mert ennel azert biztos jobb lesz. Uhh. Ami meg DS9-et illeti, ezek a background informaciok szerintem jok, vegulis maga a film a lenyeg, arrolmeg semmit nem mondott, szoval csak igy tovabb DS9 (ha elferek a kofferedben, nem viszel ki magaddal? Komolyan! :)
Na, ennyit is ritkan gepelek egyszerre. Szoval fel a fejjel mindenki, valahogy csak kibirjuk szeptemberig.

Borisz

Ui: Nana, hogy szelesvasznon nezem, tv-ben semmi penzert. Nem oda valo az ilyen...