AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.11.09 0 0 2
Ja, és rosszabb esetben még ez is fennálhat, de ehhez az kell, hogy előtte nemi úton megfertőződjél:
Ezt találtam még neked:

"Gonorhoea
Közönséges nevén tripper vagy kankó egyike a legismertebb nemi betegségeknek. Kórokozója a Gonococcus baktérium, mely csak a nedves nyálkahártyán képes szaporodni.

Férfiaknál mint hirtelen kezdődő, heveny húgycsőgyulladás jelentkezik: a hímvessző végén érzett csekély csípő, szúró érzés vizelés közben egyre erősödő, égető fájdalommá alakul, a vizelet zavaros. Zöldessárga gennyes folyás ürül, a fájdalom mellett a legárulkodóbb jel: sárgás foltok a fehérneműn.

Nőknél viszont a tünetek sokszor nem is észlelhetők! Máskor enyhén égető, csípő érzés jelentkezik vizeléskor, vagy sárgás, bőséges folyás figyelhető meg alhasi fájdalom kíséretében.
Az idejében megkezdett kezelés egyszerű és gyors, antibiotikumon alapul. A gyógyulásig a nemi életet szüneteltetni kell.
Ha azonban elmulasztják-elhanyagolják a fertőzés kezelését, férfiaknál mindkét mellékhere érintettsége esetén kialakulhat meddőség, húgycsőszűkület, prosztatagyulladás; nőknél méhbelhártya-, petevezeték-, kismedencei hashártya-, petevezeték-gyulladást, petevezeték-szűkületet vagy -elzáródást okozhat! Sőt mindkét nemnél szemízületi és szívbántalmak is jelentkezhetnek – egy voltaképpen banális tripper miatt!"

Előzmény: KeKKSZike (-)