Tomahawk_ Creative Commons License 2003.11.08 0 0 26
Sziasztok!Nekünk jelenleg két brit macskánk van egyikük 6 éves Patsynek hívják a másikuk Churchill egy kandúr 3 éves.Mindketten kékek.Patsy után nem sokkal vásároltunk egy kék colourpoint nőstény cicát Bonnie-t aki 2 és fél évesen szívelégtelenségben meghalt sajnos.:-(Én sosem voltam macska fun,de a britek kitűnnek a macskák közül szerintem a jó természetükkel intelligenciájukkal.Mindenkinek nagyon ajánlom őket!Mondjuk anno mikor meghallottam a telefonban a szegedi tenyésztőtől,hogy mennyibe fog Patsyke kerülni majdnem be kellett vennem a szívgyógyszerem:-)))6 éve volt 35 ezer forint!Akkoriban egy jó orosz kék cica,vagy bármilyen másik fajtatiszta cica került olyan 10-15 ezerbe.Bonnie pedig már akkor 45 ezer volt,de abból a színváltozatból itthon mégcsak egy-egy példány fordult elő nyomokban.Lényeg,hogy ha 10-szer ennyibe kerültek volna is így utólag gondolkodva,már előteremteném a pénzt rájuk,mert marha jó fej kis koboldok!!:-)Ha valakit érdekelnek a cicek küldök fotókat róluk esetleg.Üdv:Toma