ninja76 Creative Commons License 2003.11.07 0 0 71
Üdv Rondacrampus!
Van két sztorim.
Úgy hat éve történt, egy szabadtéri fesztivált biztosítottunk egy üdülő övezetben, és este egy részeg fószer elkezdett kóstolgatni minket. Ezt még tűrtük is hiszen hozzá voltunk szokva az ilyen alakokhoz, de aztán elkezdte életveszélyesen fenyegetni a biztonsági sz. fönőkétm A tag egyre jobban feltüzelte magát "én megöllek téged!" "meg fogsz halni!" ilyeneket mondott egy jó ideíg. Észre vettem, hogy valami van a kezében, és egyszer csak felénk lendült a keze, a mai napíg sem tudom, hogy csináltam, de a következő történt. Felé vetődtem, közben azt kiáltottam, hogy " spray van nála!" a job kezemmel nyitott tenyérrel rányúltam a sprére, ő közben már fújt de így csak a tenyeremet tudta tele fújni éppen hogy éreztem valamit a szememmel. Közben a bal kézzel ráfogtam a sprayt fogó (job) kezének a csuklójára, és bal lábbal kirúgtam a lábát, majd jábbal rátapostam a csuklójára és a job kezemben maradt a spray-e. Befejező mozzanatként még beletörölgettem az arcába a tanyeremet ez nem esett jól neki. Egy ilyen terepszínű nato fantázia nevü gázspray volt azóta is meg van amolyan szuvenír.
Az egyik srác azt mondta utána hogy ő is látta hogy valami van a filkó kezében, csak ő azt hitte, hogy talán kés és azért nem mert semmit sem lépni. Szóval elég viszatartó ereje lehet egy egyszerű gyanús de nam jól látható tárgynak is egy ilyen helyzetben. Az ürge egyébként ha kicsit gyorsab akkor hármunkat simán "leddukkózhatott" volna mert elégé egy kupacban voltunk.
A másik sztori.
volt egy kedves paprika spray-m amit rendszerint magammal hordtam discozások alkalmával. Egyszer valahogy elhagytam róla a szórófejet és egy lidokainos palackról pótoltam azt. Ettől ezek után nem porlsztott, hanem egy erós sugárban tólta ki az anyagot elég nagy távolságra. Alényeg az hogy szélben is elég jól ment mert nem volt szét porlasztva.
Egszer véletlenül a szemembe nyúltam úgy, hogy előtte a szórófelyén lévő nyílást érintette a kezem. Hát tíz percíg majd meg őrültem a fájdalomtól.Olyan érzés volt mintha smirglivel dörzsölnék a szememet, ki sem tudtam nyitni mert még jobban fájt. Szóval nem tudom mi lett volna ha egyszer kipróbálom valakin úgy kajakra telibe az arcába, szerintem a szemészeten kötött volna ki a fószer.