bot Creative Commons License 1999.05.08 0 0 59
Helló

Köszi a válaszokat ház ügyben!

Szili, tacsa,

Sajnos ez majdnem a duplája amire gondoltam. Ma Budpesten zöldövezetben egy jobb garázsos lakás ára 15-20m Ft. Többen bíztattak, hogy ha már van telek, 20m-ért egy jó házat is lehet építtetni (egy ismerősőm építtetet pl. állítólag kicsit több, mint 30-ért egy ennél nagyobbat mindenféle luxussal).
Építészhez még azért nem akarok fordulni, mert még legalább egy évig nem aktuális az építkezés. Meg hát, mivel nem sok tapasztalatom van ezen a téren, még nem tudom (tudtam) miben érdemes egyáltalán gondolkozni az anyagi korlátok miatt. Valószínüleg egyenlőre inkább egy jobb lakásban..:)

A telek már egyébként megvan és nagyon jó helyen. Ezért akarom, hogy ha egy ház lesz rajta, akkor az olyan legyen, amire mindig is vágytunk. A szintenként 120nm különben eléggé kiforratlan becslés volt, tehát könnyen lehet, hogy a kívánt funkciókhoz tényleg nem kell ennyi. Ezt természetesen majd egy építésszel pontosan ki kell alakítani.

Dehát azért az kisebb baj lenne, ha 1-2 évig még nem lenne a fél házban belső burkolat, mintha kiderülne, hogy ráköltöttünk egy csomó pénzt és nem férünk el benne kényelmesen, meg az anyós állandóan elfoglalja fürdőszobámat..:)