vasjanko Creative Commons License 2003.11.05 0 0 topiknyitó
Csúnyát offoltam a Frodo, Sam... topicban, viszont az ötlet talán megér egy külön asztalt.
Félig sem komoly topicomban arra vagyok kíváncsi, ti hogyan folytatnátok napjaink top sci-fi/fantasy filmjeit (Mátrix, SW, LOTR, Alien, Terminátor, King-Kong, stb.)?

Lőjünk néhány poént és állítsunk görbe tükört a haszonlesés és a majdani, B-kategóriás próbálkozások elé!

Íme kezdésnek:

"Lord of the King: Return of the Ring"

(Rövid előzetes a forradalmian új, interaktív-élőszereplős on-line real-moviehoz)

Háttér
A párhuzamos univerzumok filozófiáján felnőtt generáció számára nyilvánvaló, de bizonyíthatóan maga Tolkien is úgy vélte, a Végzet Hegye tulajdonképpen egy Átjáró. Féregjárat. Összekötő a világok között. Így kerülhetett át a gyűrű a Mi Világunkba, és most várja, hogy hatalma újra kiteljesedjen.

A forgatás
A real-movie filmet készítő stáb természetesen tudja, hogy a piacra dobott, mintegy 300.000 darab un. OneRing között ott lapul a Valódi. A rendelkezésükre álló 30.000 kamerával, és 64.000 fős személyzettel folyamatosan szemmel tartják a terméket vásárló, a gyűrűhöz bizarrul vonzódó -a személyiségükben mintegy .zip fájlként magukban hordozó hatalmi koncentrátum feloldását váró Gyarló Embereket.

A lét a tét
A nézők napról napra kapnak összefoglalót a gyűrű hordozóiról, egyre drámaibb képsorokkal bemutatva pszichés vesszőfutásukat. Természetesen a végére csak Egy maradhat, aki mindent visz (Alfa Rómeótól Opel Omegáig).A többiekről mind kiderül, hogy csalók, és igazából nem is gonoszok, pusztán a divat és a média áldozatai.

A Bemutató
Meg nem erősített források szerint a filmfolyamot 2004. decemberétől kezdik vetíteni a mozikban... ugyanabban az időpontban a világon mindenhol. Napról napra új epizódokkal... egészen a világ végéig (vagyis az Egy hatalomra jutásáig).

No, hát akkor rajta, játszótársak!
(És szóljatok, ha van ilyesmi fórum már, én nem találtam!)