Woland Creative Commons License 1999.05.07 0 0 229
Kedves csoro!
Akkor lassuk hat.
1. Komolyan nem tudod, hogy mi az a "Hunnia"? Talan jobb is.
2. Ez a "rozsadombi paktum" a nyilas vagy nyilasbarat magyar emigracio kitalacioja, azoke az alvilagi figurake, akiknek legnagyobb bajuk az volt az MDF-fel, hogy Antall Jozsef szerintuk "zsidoberenc" volt. Vagy Csoori Sandor bunekent azt rottak fel, hogy cigany (?) szarmazasu. Ilyen szintu arcok ezek, gratulalok ha egyetertesz veluk. Tudom, hogy Csurka sem gondolja komolyan ezeket az agyalmanyokat, csak azert nyomja ezt a szoveget kulfoldi utjain, mert ez a legjobb ut az emigracio penztarcajahoz.
3. Az SZDSZ csak szerette volna a Fideszt ifjusagi tagozatta tenni. Ha nem vetted volna eszre, az elmult evekben eppen azert akarta a baloldal kicsinalni a Fideszt, mert a part 1994-ben szembeszallt a Baloldali Blokkal. "Orban nem egyenlo a Fidesszel?" Mifele zavarossag ez? Orban Viktor a Fidesz vedjegye, kedves csoro.
4. Csurka egesz poltikai (amok)futasa a kommunista-doktriner liberalis erok javara szolgalt. A dramairo ur 1992-ben hatbadofte a kormanyt, radikalis retorikajaval es demonstracioival majdnem teljesen lejaratta a nemzeti politizalast, tobbek kozott ezert volt kenyszeru a Fidesz uj retorikat hasznalni, mert sajnos a "kereszteny" es "nemzeti" jelzok alkalmazasaval egy jo darabig nem nem lehet valasztast nyerni Magyarorszagon. (Persze az is kulonbseg az elso es a mostani kormany kozott, hogy a Fidesz inkabb tobbet cselekszik es kevesebbet beszel a politikajarol. A kormany nem papol uton-utfelen errol, hanem csondben megvalositja mindazt, amit az MDF csak szeretett volna.)
Csurka harmadikutassaga, radikalis stilusa es felreertheto mondatai nagyon sok kart okoztak az elmult kilenc evben, ezert mindannyian jobban orulnenk annak, ha inkabb ujra tarcakat irna. A Magyar Forumban neha lekozli a regebbi irasait, amelyeket ossze lehet hasonlitani a mai publicisztikaival, hat eleg borzaszto a kulonbseg. Am szinte biztos, hogy tobbe nem lesz iro, inkabb egy kis radikalis part fonokekent akar bevonulni a tortenelembe, ahelyett hogy a Kadar-korszak egyik legszellemesebb irojakent jegyezne az utokor. Ez az o valasztasa volt. Kar.

Kedves Jaccuse,
milyen volt a vitaest?

azigazitrebitsch vagy hogy hivnak:
megneztem ujra a home page-edet, hogy legyen valami latogatottsaga, de sajnalattal kellett konstatalnom, hogy semmit sem lepett elore a dolog. Ha a site-ot fenn hagyod ilyen allapotban a halon, be fogom nevezni a "legsulyosabb home page-ek" topikba a Torzsasztalon. Torekedj jobban kispajtas.

Előzmény: csoro (170)