gorgenyih Creative Commons License 2003.11.05 0 0 639
Sziasztok!
A kutyusunk neve: Gigi.
Fehér színű, az arcán 2 halvány barnás csík.
Nagyon sok tenyésztővel beszéltem, természetesen mindegyiknek a sajátjai voltak a legszebbek, legokosabbak stb. - érthető, ők ebből élnek. Elmentünk 2 helyre, aztán végülis Gigi lopta be magát a szívünkbe, ücsörgött csak ottan a gömb fejével. :) Szóvel érzelmi alapon döntöttünk és hogy ne is legyen időnk belegondolni, mibe is vágunk, hát gyorsan felkaptuk és elhoztuk. Igazad van Vaci, tényleg gyorsak voltunk.
Ahogy olvasom Ammandinát, jó "tanuló" vagyok, mert ha rágni kezd én is gyorsan adok neki a bútor helyett rágócsontot illetve befogtunk egy régi papucsot, nagy kedvenc még az ugrálókötél is.
Tegnap találtunk egy helyes állatorvos nénit, megbeszéltük az oltásokat. Annyi csak a bajom, hogy a tenyésztő, nem tudom milyen okból, későn kezdte adatni az oltásokat, így egy kicsit el fog húzodni. Tegnap múlt 3 hónapos és még csak 2 oltása van, háromszor féregtelenítették.
Happy Dog szárazkaját eszik, azt mondták az elég jó, a tenyésztőnél is ezt kapott, és hogy más nem is kell (nekem ez majdnem hihetetlen, de biztosan így van....).
Amit viszont szeretnék kérdezni:
csipás a szeme, rá van ragadva. Próbáltuk borvízzel, de nem jött le. Az állatboltban kb. 20 féle szemtisztító van, 200 Ft-tól, 2.500 Ft-ig, ahol meg is rekedtem, mert nem tudtam melyiket vegyem és persze melyik a leghatékonyabb. Az eladó - természetesen - a legdrágabbat ajánlotta....ami nem biztos, hogy egyben a legjobb is. Mit mutat a gyakorlat? Ti hogy szoktátok? Mit használtok?
Ugyanez a helyzet a fültisztítóval, abból is sok féle van, melyik jó?
Na, most jó sokat írtam :)