Dear Soundkey,
az az igazság, hogy eddigi tevékenységem nagy része is csak arra irányult ( és még fog is ), hogy a filmmel kapcsolatos érdekességeket, háttérinformációkat, titkokat ( !!?? :) ) feltárjam megkeressem.
De egyetértek veled, hogy mások szórakozását nem szabad elrontani, én magam is úgy vagyok vele, hogy nagyon elszomorodtam, hogy a CD tracklistáról egy csomó dolog, közte szereplők sorsának alakulása is kiderül.
Mostantól kezdve egyébként azt hiszem, hogy a filmmel kapcsolatban egyre több 100%-os információ fog napvilágot látni, a filmben levő pontos történések alakulásáról.
Én úgy gondolom, és hála istennek az utóbbi időben ( utólag is köszi ) meg is lettem ebben erősítve, hogy sokan vannak akik a SW-al kapcsolatban úgy éreznek ahogy én.
Természetesen nem rohangálnék SW jelmezben ( nem az én világom ), bevallottan nem olvastam csak a trilógiát és a Timothy Zahn féle folytatást, mert őszintén szólva nem izgat a többi könyv annyira, mert engem a film ragadott meg 1979-ben ( és most is fogva tart :) ).
A jövőben tehát még amennyiben találok érdekes információkat, szállítom őket, remélhetőleg hasonló vehemenciával mint eddig.
De egy biztos, Május 24-én így is úgy is elmegyek az Usa-ba, tehát a film meg lesz nézve, ha máskor nem akkor délután vagy délben vagy mit tudom én.
Ha lesz számítógép és internet a közelben akkor majd tudatom, hogy nekem ( !! ) tetszett-e ( bár véleményem szerint nagyon nem fogok csalódni ), de az biztos, hogy a film részleteiről nem fogok kiselőadást tartani, mert az az itthon maradt kollegákkal szemben enyhén szólva szemétség lenne.