frimi Creative Commons License 2003.11.03 0 0 1707
Csak a tisztánlátás érdekében írom az alábbiakat és kérem a moderátort, hogy ez alkalommal ne törölje írásom, mert úgy látom, hogy tisztázni kell egy alapvető dolgot, ami talán túl is mutat e topicon.

ÉN csak a SAJÁT bejegyzéseim törlést kértem, ugyanis nem vettem volna és nem is veszem a bátorságot, hogy mindenfajta jogosultság nélkül MÁS mondanivalójának törlését kezdeményezzem. (Remélem, hogy SAJÁT írásaimat illetően van akkora kompetenciám, mint neked a tied tekintetében.) SAJÁT írásaim törlését pedig nem kártékony lépésnek, hanem korrektnek nevezném, hiszen nem volt más módom egy becsületsértő szintig sűllyedő vita részemről történő másfajta befejezésének.

Persze szerintem ez sem gátolhat abban, hogy az erdő témával kapcsolatos írásaidat itt publikáljad, hiszen erre talán a "gomba-erdő" ökológiai összefüggés feljogosít. (Persze csak addig, amíg azt mások meg nem elégelik.)

A moderátor ugyan nem szorul rá az én védelmemre, de ettől függetlenül lépését teljesen korrektnek tartom, hiszen az "erdőirtás témát" itt többen is nem kívánatosnak minősítették. Másfelől ő rendelkezik is ehhez megfelelő jogosítványokkal. Ezért moderátor.

Ugyanakkor "gombavadász" nickű barátunk fel is hívta a te figyelmedet is, hogy van erre a vitára egy megfelelő topic a Törzsasztalban, ahol bátran kifejtheted ott is nézeteidet (a továbbiakban - ha akarod.) Egyetértek, hogy ennek inkább ott van a helye. És TTAMAS barátunkkal ellentétben nem a Polfórumban, ugyanis én máig nem látom a politika és az erdőirtás (mert én erről "beszéltem" és nem erdőművelésről) összefüggését. De ezt is el lehet talán ott mesélni...

Ami meg az "indulatos természetvédő" minősítést illeti, könnyebben el tudom vállalni, mint ha annak ellenkezőjének neveztél volna.
Frimi

Előzmény: lord (1705)