Törölt nick Creative Commons License 2003.11.03 0 0 95
Érdekes, te vagy kb. a 8. ember az indexen, aki már iszogatott együtt Cseh Tomival, félre ne érts, nem kérdőjelezem meg, hogy ez igaz, elképzelhető, hogy tényleg a fél ország ivott már vele, a Tamás az tényleg nagyon iszik, de érdekes módon nem látszik rajta! Jobban néz ki, mint 30 évvel ezelőtt! Szerintem egy művész nem lehet túl exrém, egy művész épp attól művész, hogy extrém gondolatai, irracionális(vagy csak annak látszó) képzettársításai vannak. Tudom jól, 8 éves korom óta írok, elég sokat forogtam művészkörökben, úgyhogy ismerek én is jónéhányat személyesen.

Kívánságod számomra parancs! Maradjunk a Zybannál!
Azt mondjátok őrült vagyok. Nincs is ebben semmi különös, mert ahogy H.A.-nak írtam, én így érzem igazán önmagamnak lényemet. A lényeg az, hogy az őrültség csak nézőpont kérdése. Szerintetek én vagyok az őrült, és ezt én nem is kifogásolom.
DE!!! Én meg azt tartom őrültnek, aki a DOHÁNYZÁS SZENTSÉGÉT azzal alázza meg, hogy egy vackoráj kis bogyó segítségével próbál leszokni róla. Ha már semmiképp sem lehet jobb belátásra téríteni, akkor legalább adná meg neki a tisztelet, próbálna róla leszokni whiskeyvel vagy sexel, állítaná ki egy vitrinbe a cigarettásdobozait, öngyújtóit, hamutálait, rendezne temetést az utolsó adag cigarettacsikkjének , vagy hasonlók. De nem ám elmenni doktor bácsihoz, nyavajogni neki, hogy segítsen már leszokni, írjon fel bogyót, meg tapaszt és kényszerzubbonyt. Gondoltatok már arra, hogy milyen könnyű lenne leszokni, ha levágnák mind a két kezeteket, a szátokra meg szájkosarat húznának (Dr. Hannibal Lechter)? Na nekem ugyanilyen megalázó módszer a Zyban, meg társai. De jó, elfogadom, hogy ti őrültek vagytok, csak ne akarjátok rámkényszeríteni az őrültségeteket azzal, hogy úton-útfélen hirdetitek, hogy micsoda nagyszerű dolog leszokni, ezt irigyelni kell, és a dohányosok rohadt, büdös, mocsadék, akaratgyenge emberek. Csak ennyit kérnék.

Előzmény: Bolivian Dancer (94)