rolee007 Creative Commons License 2003.11.01 0 0 3821
Tanácsra volna szükségem polgári szolgálatos "helykereséssel!" kapcsolatban.

Bár először egy sikeres kérelmet kellene írnom (legkésőbb jövő szeptemberig), amiben ki tudom fejteni a 'meggyőzödött lelkiismeretem'. Ez úgy érzem menni fog. Bár a 3763-as hozzászólótól olvastam, hogy az öncsonkításos fenyegetőzésével nem sok sikert aratott. Gondolom a Közig. Hivatal is örült, hogy ráugorhatott, és talált egy viszonylag könnyebben elutasítható kérelmet. Egyébként véleményem szerint az önagresszió még nem feltétlenül jelent mások felé irányuló agressziót is, de hát a lelki indoklás a sajnos kizárt.

Képzettségi adatok: gépíró (6-7 leütés/másodperc), angol közép (C), szociális szakirányú diploma. Most olvastam a jogszabályba, hogy sok más körülmény között, a képzettséget is figyelembe kell venni elhelyezni. Ezt tudom, hogy nem az jelenti, hogy szakmámba raknak el, de szerintetek ilyen paraméterekre milyen 'igény' van a non-profit szférába. Meg nekem csak Csongrád megye jöhet szóba.
Helyet csak azért szeretnék előzetesen keresni, hogy körülbelül megtudjam, hogy mit kell és milyen időben(!) kell csinálni.
Egyébként nekem csak az a lényeg, hogy szabad maradjak, szóval a munkaidőn túl úgy intézem az ügyeimet (konkrétan a megélhetésemet), ahogy most is, az iskola alatt (szülők vállalkozásában). Nagy érvágás lenne anyáméknak is (dolgozom nekik, jövőre lakásbővítést akarnak, stb.), ha elkerülnék napi 24 órára.