msanya Creative Commons License 2003.10.31 0 0 719
Hello!

Májusi kudarcom óta hozzá sem nyúltam a félkész rmf-emhez, minden kedvem elment a pályaszerkesztéstől. :( Aztán múlt héten havernak megmutattam a félkész művet, és dobott egy hátast, úgy tetszett neki. Ez jól esett, és új erővel töltött fel (ajánlom minden kieső versenyzőnek) Újra elővettem a WC3.3-at, újra megtanultam a kezelését:( és azóta nem alszok. Épül a pálya, mint az állat, melóban, otthon, ahogy kell.
Viszont első CS pályám lévén kérdéseim merültek fel:
- ha behelyezem az info_player_deathmatch-et, milyen key-t kell beleírnom, hogy eldönthessem, hogy rendőr, vagy terrorista szülessen azon a helyen? Most egymás mellett születnek, és úgy kezdődik minden kör, mint amikor a kénsavba vizet öntünk...
- a másik, hogy a map properties-nél beállítottam a default light levelt, de semmi ésszerű hatása nincs: ha van külön light a pályán, nincs hatása, sötét van; ha nincs fény, nem számol fényeket, minden világos lesz(errormessage is van). Mikor használható ez a beállítás?
- aztán egyszer alighanem itt olvastam a fórumban, hogy az info_player-eket min. 64 pont távolságra kell elhelyezni, mert egymásra spawnolnak. Igaz ez?

Üdv.: Sanya