Törölt nick Creative Commons License 2003.10.30 0 0 533
Valamelyik okostojás jóléti renccerváltó komcsi alpolgármester vagy képviselő igazán megmondhatná, mi a bánatos pacifütyi kedvéért nem bírnak egy forgalomirányító rendőrt odarakni reggelente a Kosztolányira, illetve a többi csomópontra reggelente, ha már voltak akkora méretes faxok és úgy építették ki az utat, mintha már járna a metró??!! Talán azért tesznek így, hogy jobban szívjon a méregdrága bérlettel BKV-ző nép, miközben a sok komcsi elvtárs a tőlünk lopott pénzen vett luxusverdákkal viteti be az elhájasodott hátulsó felét a munkahelyére??!!

Csak, mert akkor talán nem 25 perc lenne egy Hamzsabégi-Kosztolányi távolság busszal!!!!!

Hogy állnának órákig dugóban a luxusautóikkal, s folyna a nyakukba az mocskos esőlé, mint az történik a buszokon, ha pedig kiszállnak, úgy csapja le őket pocsolyából egy busz a faltól falig felújított :)) Bartók Béla úton, hogy az alsógatyájukból is csavarniuk kelljen a vizet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Persze az is király lenne, ha este a 30 perces járatsűrűségnél valamivel gyakrabban járna a fekete hetes. No persze nyilván lenyúltak egy évet alatt már mindent a kerülettől, s közben a népre már nem gondolnak. Esetleg arra, hogy mit lophatnának még el tőlünk...

Hogy szakadna az ég össze az összes mocskos tolvaj ingyenélő népnyúzú komcsi kerületi politikusra!!!