Vasti Creative Commons License 2003.10.30 0 0 77

Bocs, hogy felhozom, de olyan jó volt olvasgatni, hogy csak na ;-)) Gondoltam hozzászólok, bár a nagy piálások rég elmúltak (házasélet, miegymás ;-))

Szóval sok rutin is kell a dologhoz, hogy az ember tudja, mit mivel szabad inni... Én kevéstől is hihetetlen másnapos tudok lenni, ha össze-vissza iszok mindent (tipikusan mostanában, amikor jön egy-két ismerős, mindenki hoz valami fincsi piát, meg van otthon sör-bor), viszont meg szoktam fiatal koromban ;-) úgy inni 10-12 sört, hogy másnap semmi gondom sem volt... Meg a jó kis boros hegyi bulikat is gond nélkül túl szoktam élni.

Mondjuk bírom is ;-)) , mert piától még az életben nem rókáztam... Pedig nem voltam kispályás régebben ;-)) Egyszer egy buliban, ahol haver volt az egyik pultban, addig kóstolgattuk a mindenféle piákat, amíg bíruk: mindegyikből feles... Na, az durva volt, akkor már az én gyomrom is kavargott ;-))

De ha gond van, nekem a következő volt a módszerem: ébredés után legalább fél liter hideg tej, de a lehető legkevésbé mű: az igazi a zacskós friss tej. Aztán jéghideg kóla, meg ásványvíz, no meg persze Qualerin: aztán közben ebédidő van úgyis ;-) , akkor meg keveset enni, meg lassan, sokat inni mellé... Én délutánra mindig jól voltam. Csak a cig, az nem ment néha két napig sem egy erősebb ivászat után... ;-))

Üdv!