Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 475
Sziasztok! Két esettel gazdagítanám a topicot: Mindkettő ma délután történt. Ha a budai oldalán mész fel az Árpád-hídra, ott van jobbra egy lehajtó az Árpád fejedelem útjára. Ez egy jó hosszú lehajtó. Jobbról van egy becsatlakozó út, az ott jövőnek macisajtja van. Jövök, jobbról jön egy Seat, és anélkül, hogy elnézett volna balra kijött elém. Jó nagy fékezés, még nem satu, duda... Erre elkezdett befékezni. Satu, kormány elránt. Millimétereken múlott. Egy kivénhedt qrva ült a volán mögött, meglehetősen ideges fejjel, miután centikre mentem el mellette és kiadós dudát kapott. Tőlem. Ő lapos volt, mint a vasalódeszka :DDD. Ezt onnan tudom, hogy a Lajos utcánál mellettem állt a lámpánál. Nem mert oldalra nézni :-). A másik eset: Jövök az Erzsébet-híd felől a Hegyalján, BAH-csomópont. Át a csomóponton, amikor átérek látom, hogy a Hegyalján visszafelé áll a sor. És azt is látom, hogy egy tőlem jobbra lévő utcából becsorog egy mondejó szépen indexelve, hogy majd besorol a sorba. Megállt a sávom közepén. Kicsit később kezdtem el fékezni, jó hatásosan ;-))) Duda. Semmi. Ott áll tanácstalanul ideges fejjel. Elkezdi tekergetni a kormányt, forgolódik. kb 15 mp után kiordítottam, hogy talán tolass hátra. Megrázta a fejét. Szerencsére zöld lett, és egy vajszívű egyén beengedte maga elé, különben még most is ott állnánk...

Ezzel együtt szeretném leszögezni, hogy vannak nő ismerőseim ill. barátaim, akik igenis jól vezetnek, és vannak férfi ismerőseim ill. barátaim, akik siralmasan. Általánosításnak nincs helye, viszont a százalékos arányokat illik figyelembe venni... ;-)))