bom-228 Creative Commons License 2003.10.27 0 0 3377
Sziasztok!

twk004, ez aztán nem semmi történet... tényleg megszállottnak kell lenni hogy ezt bírni lehessen...

Hengerfejcserénél mit csináltál a hűtőfolyadékkal? Volt edény amibe leengedted?

Amúgy termosztátot még nem cseréltem, de hamarosan sor kerül rá. Viszont állítottam a gyújtáson (hosszabb távon a régi motor alaplapja fog átruccanni, mert az jobb állapotú. Ezen mexakítókat kéne cserélni. Elég jól megy a gépecske.
Állítottam az ajtókon is, meg kicseréltem az indexrelét, mert a vészvillogóüzem piszok lassú volt. És helyre is raktam, ha jól gondolom hogy fenn a műszerfal alatt a kormányoszloptartó konzolon, a kormánytól balra levő kis fülön van a helye. Raktam elölre téligumit. Trabi felnin 155/80 Fulda. Ócsó vót, remélem jó is lesz.
Szétszedtem a kormányoszlopborítást, meglestem a váltókar környékét. Az a gumi ami körbeveszik a kormányrudat és a váltórudat, teljesen le van amortizálódva, szakadozva, satöbbi. Kicserélem, csak nem tudom mi a neve, hogy keressem?

Szombaton Kecskeméten veteránbörze volt, találtam 4 vadizsírúj dísztárcsát. 800 Ft volt. Nem darabja, az egész. Hülye lettem volna otthagyni. Kár hogy csak tárcsa volt, rács nem. Illetve volt, csak leharcolt állapotban. Az meg nekem is van.

Ma újabb probléma jelentkezett. Menet közben felnyílik a csomitető. Anno mikor Caprimaniaval raktuk be a motorokat, véletlen az egyiket ráraktuk a zárra és megnyomta azt. Nagyjából visszakalapáltam, de ezek szerint nem lett tökéletes. Az érdekes az, hogy kézzel feszegethetem, ütögethetem, rázhatom, nem nyílik. Csak ha szar úton megyek. Szóval van mit bütykörészni...

Üdv: Soma

Előzmény: twk004 (3375)