AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.10.26 0 0 39
MIből gondolod, hogy csak azoknak a gondolkodása tud megváltozni, akik most éppen a jobb(ik???) oldal zászlóshajóit erősítik?
Gyulus egy angyalföldi proligyerek volt, a bétyját lelőtték 56-ban a forradalmárok (ő akkor SZENTÜL MEG VOLT GYŐZŐDVE ARRÓL, hogy ellenforradalmárok), és beállt a pufajkások közé.
Történelmileg csúnya dolog, de magánemberként megérthető.

Aztán teltek múltak az évek, Gyulus is gondúkodhatott kicsit, mert azért ha valaki külügyminiszter, az KÉNYTELEN más szempontokat is figyelembe venni ám...

Mindenesetre ippenséggel ő volt az, aki megnyitotta a magyar osztrák határt 1989-ben az NDK menekültek számára, és ez volt az a dugó, amit ha kieresztenek a hordóból, kifolyik belőle minden lé, akármi is van benne.

(Hogy hogyan s mint jutott erre az elhatározásra, aztat nem az én feladatom megfejteni, de tény, hogy ő volt az akkor...)

És igen... Gyulánk megmaradt annak az angyalföldi proligyereknek aki volt, csak közben megtanult késsel-villával enni. De én nem emlékszem olyanra, hogy mást mutatott volna, mint aki volt.

(És - meglehet bár, de egyszerűen nem hiszem- nem gyilkolt meg nem akasztott 56-ban 16 évesen. És nem rúgta ki senkinek a fogsorát.)

Ja, és nem vagyok mszp fan. Elég baj az nekem, hogy kénytelen voltam rájuk szavazni Orbán miatt - de ezt te úgysem érted, hiszen neked Orbán maga az éltető Nap... maga a fény a jövvő Csaba királyfia, maga a Jel... és amíg lesznek emberek, akik ennyire fanatikusan imádják Orbánt, akármennyire is szar és tehetségtelen és fasz ez a mostani mszp kormány, KÉNYTELEN leszek rájuk szavazni - már ha egyáltalán lesz még kedvem szavazni...

Előzmény: zsele5 (33)