tusi74 Creative Commons License 2003.10.26 0 0 57
DoktorÚrVazze írta:
"Csakhogy például vegyünk téged: szerinted melyik a nagyobb baj: te 10 másodpercre elmélázol és lesz egy 300.000 Ft-os kár ami újabb alkatrészekkel orvosolható, én elmélázok 10 másodpercre és te, a beteg, tusi74 megbénulsz, vagy megvakulsz, vagy ne adj' Isten, meghalsz. És nincs másik alkatrész, vagy új test, amit kárpótlásként odaadhatok az édesanyádnak, a feleségednek, vagy a gyerekeidnek...

Nem jó ám nap mint nap ezzel a tudattal dolgozni menni... "

Ebben teljesen igazad van, ez támadhatatlan.

Többi dokinak:

Erről tudom nem Ti tehettek, de miért kell külföldön évek óta használt gyógyszert Mo.-n
újra vizsgálni.
Mivel az allergiában sajnos érintett vagyok, mondtam az orvosnak, hogy kb. 2 éve a neten írnak olyan új antihisztaminról, ami még annyira sem álmosít, mint amit eddig használtam. Ugye, hogy el ne mélázzak :)).
Mondja, hogy ismeri a vegyületet, most vetik be itthon kettős vakpróbának. Hogy mi van????
Ezt a gyógyszert az USA-ban, EU-ban 2 éve forgalmazzák, más-más fantázianéven. Gondolom a gyógyszergyár elvégezte a kettős vakpróbát, hisz nem kerülhetett volna forgalomba. Ezt én egyszerűen pazarlásnak tartom. De ismétlem, erről nem tehettek, de kikívánkozott belőlem tothn hozzászólása után.

Előzmény: DoktorÚrVazze (56)