tothn Creative Commons License 2003.10.25 0 0 35
Tusi: ne haragudj de ilyen nagy baromságot se olvastam még amit te itt legutóbb leírtál. Ha egy gégerákost még időben megoperálnak, akkor sem lehet garantálni hogy nem marad ott valahol, esetleg a műtét helyétől egész távol egy élő daganatsejt. ERGo: nincs miért bocsánatot kérnie az orvosnak emiatt. Igazából nem nagyon hiszem el ezt a sztorit amit itt leírtál.Ez is csak a szokásos hangulatkeltő zagyvaság egyike, mint pl. amit a topicindító morte is elkövetett. Tipikus útszéli hangulatkeltés.
Ettől függetlenül nem azt akarom mondani, hogy nincsenek visszásságok az egészségügyben vagy pontosabban az orvosok munkája körül. De kérem szépen mi szükség van ezek mellett még baromságokkal is uszítani az embereket egymás ellen. Ezeknél a béna történeteknél egyből kilóg a lóláb. Egy teljesen laikus lehet hogy beveszi és rögtön leszűri hogy az orovosok milyen gané lelketlen emberek,de akinek egy kicsit is van elképzelése a magyar egészségügyről tudja hogy a morte és tusi féle sztorik nem igazak.
Tényleg vannak csunya dolgok körülöttünk, minek kell kitalált vagy elferdített történetekkel még egy lapáttal rátenni. Maga a valóság is elég ok hogy változtassunk rajta. Értitek?