morte Creative Commons License 2003.10.24 0 0 13
Minden elismerésem és tiszteletem azoknak, akik lelkiismeretesen és tisztességgel végzik a munkájukat, isten áldja őket! De bocsásson már meg a világ... ez (lenne) a természetes!!! Ez nem egy hétköznapi munka! Itt embereken "dolgoztok"! Nem engedhettek meg magatoknak komoly tévedéseket, de főleg nem morális, emberi vétkeket!
Nyilván, a "normális" orvosokról nem csinál senki topicot, mert akkor minden komolyabb szakma képviselőinek a tiszteletére nyithatnánk egyet.

Az nem baj, ha az orvosok védik egymást, de az már undorító, amikor orvosi műhiba esetén teszik ezt, vagy betegeken kísérleteznek, vagy presztizs-kérdés, anyagiak miatt nem a legmegfelelő kezelést kapja a beteg.

Oké a kanül esetében tévedtem. Ám lényegen mit sem változtat.

Én nem divatból fakadtam ki, hanem azért, mert mostanában(néhány éve) szembesültem ilyen durván ezekkel a visszásságokkal és végre fölszállt előttem is az a köd, ami ezt a szakmát(és a benne lévő embereket) általában körüllengi.
Én az illúziókat, a téveszméket, stb nagyon veszélyesnek tartom, mert könnyen vissza lehet velük élni(ahogy meg is történik), és a valóság ismerete nélkül könnyű rossz döntéseket hozni. Lassan már erről is lehet beszélni, régen nem lehetett, és azért tünik divatnak, mert a sok mocskosság egyszerre szakad a nyakatokba. Sajnos azokéba is, akik nem érdemlik meg.

Előzmény: DoktorÚrVazze (8)