Törölt nick Creative Commons License 2003.10.23 0 0 548
Sziasztok
Tudjátok, azt hiszem tudom, hogy miért nem alakul úgy az MH sorsa, mint ahogy szeretnétek.
Talán azért, mert még mindig dívik a strucc politika.Nem tudok semmit, nem fáj semmi, nem történhet semmi rossz.
Egyszerűen nem akarják felfogni annak a lehetőségét, hogy valóban megtörténhet majd ismét az, ami már megtörtént már néhányszor MO-n.
Fejadag,elsötétités,idegen eggyen ruha.(egybe kellett volna írni?)
Ha a legrosszabbat vesszük figyelembe, akkor már tényleg nincs valami sok idő hátra.Még nem leszek nyolcvan sem(még csak 24-vagyok :-) ) és itthon is lesznek békefentartó alakulatok.Vagy baráti,vagy megszállói.Végeredményét tekintve, nem sok különbség lesz, és akkor majd én is mondhatom,amit már mondtak nekem is--EZ AZ ÉN HAZÁM!!!EZ AZ ENYÉM!!!--
Úgyanúgy nem fogja azt a katonát sem érdekelni, ahogy engem sem érdekelt.Ha nem baszott volna el valamit az az ország, én nem lettem volna ott.
Ha jól veszem észre, itt is jó úton haladunk afelé, hogy valamit elcsesszenek, az urak.
Talán olyan ez, mint egy szabadban élő birkacsorda.Alapjában nyájas,kedves,békés egyedekből áll.Ezért esett meg az,hogy a farkas koma meg tudta tizedelni a csordát,egészen addig, míg néhány birka ellen nem mondott az ősi törvényeknek,és a vezetésnek.Összeálltak,és megvédték magukat.
Lehet,hogy rossz a példa,de a lényeg, hogy a csoport értékét az egyén ereje adja.Ez, az,amit az uraknak fel kellene ismernie.Ha nem fejleszted a tested, eltunyulsz.Ha nem fejleszted a sereged,préda leszel.Az már csak a helyzettől függ,hogy áldozat mikor leszel.
Ha ki tudtál venni valamit ebből a zagyvaságból,akkor örülők.Sok jó ötletet,gondolatot olvastam már itt,szerintem nem csak itt kellene ezeket előadnotok.Itt csak az olvassa,aki úgyanúgy gondolkodik,(aggódik)mint ti.Na,mindegy.Jó hétvégét.