Törölt nick Creative Commons License 2003.10.22 0 0 264
így van, a nitráttól halt meg a baba. De szvsz ezt balletje is így gondolta. És a lényeg szerintem az, hogy az anyukát hurcolták meg. Mert a teljes felelősség az övé. Pedig nem feltétlenül kell tudnia, hogy primőrárut nem lehet adni a babának. valószínűleg azt hitte alegjobbat teszi, mert vitamint ad a gyereknek. Nyilván nem akart rosszat. Csak éppen nem tudta... És hány anyuka van aki nem tudja! mert mégis honnan tudná? De mos komolyan!
Ez pont olyan mint a spenót. Normál esetben elhisszük amit az orvos javasol, nem? Végülis valahol meg kell húzni a határt.
Én mindnet amit hallok a többi anyukától megkérdezek az orvostól. És aztán amit mond leellenőrzöm a neten. Nme feltétlenül a topicokban, de ott is akár. De szvsz ennek nem feltétlenül kéne így lennie.
Csak éppen az enyém a felelősség. És ettől valahogy más megvilágítást kap a dolog.
És ettől a más megvilágítástól nem lesz ám könnyebb
erre szvsz nagyon jó példa ám nagynulla. Az, hogy a különböző korú gyerekei teljesen különböző táplálási elvek alapján kapták a kaját. És feltételezem, hogy minden esetben azt kapták amit a mamájuk a legjobbnak ítélt. És hogy melyik volt valóban a legjobb? Na szvsz ezt majd az unokáink meg tudják ítélni, mert kb. addigra kiderül. Most meg azt tesszük amiről most azt tudjuk hogy a legjobb. nincs más megoldás szerintem
gyümi
Előzmény: bobus (262)