Peter35Bp Creative Commons License 2003.10.22 0 0 1768
Köszi mindenkinek a segitseget. Igazabol eletem első kazanja ez, es nemigazan vagyok tisztaban mi micsoda:)))) És a szerviztol meg semmi segitseget nem kapok.
Azt ertem, hogy van a beallitott vizhomerseklet (FV) és van a max HMV homerseklet. A HMV most 48 fok, a FV meg 50. Egy digitalis szobatermosztatom van, ami egy hetre programozhato, de csak 2 hofokot ismer. Nappali ejszakai. Ezzel sincs gond. Adott a haz falan figyelo homerseket erzekelo. Amit igazabol nem ertek, hogy a kazan menujeben lehet allitani az FV homersekletet. Namost ez max homerseklet, vagy minimum? Esetleg fixen ezt keringeti?
Nem tiszta, ha van az idojaras kovetes ami szabalyozza a keringetett viz homersekletet akkor a beallitott 50 fok micsoda:) A masik hogy van ez a keringeto szivattyu kapcsolasi homerseklet. Azt tudom, hogy ez azt jelenti mikor indul el. Csak azt nem ertem, vagyis nem tudom, hogy ha ez mondjuk 50 fokra van allitva akkor idojaraskovetes eseten ezt a kazan elektronikaja felulbiralja e, vagy pedig akkor ha idojaraskoveto rendszert hasznalok tegyem ezt AUTO ra:) Mondjuk most auto ra tettem mert igy nem futi annyira fel a vizet. Egyaltalan mit jelent ez az AUTO mode? Az a problemam oka, hogy mikor kivalasztottuk a kazant elsodleges szempont volt, hogy a futes folyamatos legyen. Nem szeretem, ha felfut a kazan aztan kikapcsol. Es mire ujra elindul a mellekhelyisegek, hatso szobák kihulnek. Mindig keringjen alacsony homersekletu viz es igy alakuljon ki az altalam kivant hofok. A leirasban meg semmi sincs benne, csak hogy valasszak karakterisztikat:))))