kiváncsi ödön Creative Commons License 2003.10.20 0 0 510
Halli

Corporal kolléga 300-500 évre teszi a magyarság kipusztulását,de szerintem 3-5 év is elég lesz egy totális gazdasági-szociális összeomláshoz.
Tegnap megnyugtatóan nyilatkozott egy államtitkár,miszerint 2004 május 1-töl (6 hónap !!) milliós nagyságrendü gazdasági menekülthullám várható ami Magyarországon keresztül akar eljutni az unióba.Van e magyar államnak bármilyen felkészült eröszakszervezete,határörség,honvédség,rendörség,ami akár csak lassitani tudná ezt a félállati hordát,ami Afrikából,Ázsiából a volt szovjet-utódállamokból,Románia és Szerbia érintésével(és cinkos közremüködésével) RÁNKZUDUL???
Akkor is közömbös lesz Mari néni ha házát feldulják a menekültek,az orvosi rendelöben már nem jut neki gyógyszer,mert a menekültek kezelése fontosabb (aids),a családtagjait darabokban hozzák haza egy jól sikerült csoportos rablótámadás,és nemi eröszak után,és odaszarnak a háza tövébe.
Akkor már késö,nagyon késö lesz bármilyen fegyveres eröt fejlesztgetni.
És ha ezeket a kérdéseket fel mered vetni azonnal megkapod a szélsöséges jelzöt azoktól,akik baj esetén egy távolódó repülögép,elsö osztályának ablakából unott pofával bámulják az alattuk lángoló feldült országot.
Na persze nekem nem jut repülöjegy,és ha fegyvert próbálnék szerezni akkor a törvény teljes szigorral lesújtana rám(17 éve adófizetö),miközben az adómból olyan orkok seggét nyalják fényesre akikel még Darwin sem csorolna egy fajba valónak.
Habár lehet hogy megerösittik a Helsinki Bizottság telefonos ügyfélszolgálatát,hogy a nap 24 órájában tudják a jogaikról tájékoztatni a kedves menekülteket.
Na 6 hónap és igencsak csúnya dolgok lesznek itten.
uff