math2 Creative Commons License 2003.10.20 0 0 264
kekszakallu:

":} "Ha akarjuk..." "Elég sok..." Csak jól következtettem én a szándékaidra! Szeretnél hozzájárulni, hogy a jövőben az "elég sok" "mindenkivé" de legalábbis "döntő többséggé" váljon! "

nyilvans zeretnem, hogy az, amit helyesnek tartok megvalosuljon. mi a baj ezzel?

"Ejnye-ejnye. A nagy precizitás hirtelen átváltott a csuszamlós általánosságokra. Tanulságos.:} "

altalanos allitasok lehetnek egzaktak.

"Inkább úgy fogalmaznék, hogy egy ideig megpróbáltam az igazságállítások frontján vitatkozni veled. Mint kiderült, ez a fórum egyszerűen nem alkalmas ilyen súlyú kérdések megtárgyalására. Pillanatnyilag nem érdekel annyira a téma, hogy tudományos mélységekig beleássak. Azonkívül a logikai pozitivizmus kiterjesztését a mindennapi életre hasztalannak és hiábavalónak vélem. Ha most diadalittasan verni óhajtod a melled, hogy "lám, nekem lett igazam", tedd csak kedvedre. Nekem fontosabb, hogy jól érezzem magam. Éppen ezért, most elmegyek, és jól megebédelek. "

ebbol egy fontos konkluzio van. meg mindig teoretikus stilusu allitasokat teszel, komolyan veszed oket, es ellenervkent mondod az en teoretikus stilusu allitasaimra, tehat komolyan veszed, ha egy allitasnak teoretikus jellege van. komolyan veszed a szetvalasztast.

Előzmény: Törölt nick (263)