Törölt nick Creative Commons License 2003.10.20 0 0 259
1) vagy azert, mert ezek kozismertek, es szamonkertuk mar mashol.
2) vagy azert, mert meg sem tekintjuk oket teoretikus allitasoknak, mivel olyan stilusban adtak elo,e s a muvesz maga sem viselekdik ugy, mintha azok lennenek. ertsd: peldaul nem ker koltsegvetesi tamogatast a "habzo valosag horpintese" egyhaznak.

Szerintem hagyjuk az egyházak költségvetési támogatását. Ennek a topicnak a hit a témája, éspedig nem is feltétlenül csupán a keresztény hit.

akkor kulonboztessek meg magukat stilusban,e s senki ne is tekintse oket valosagrol szolo teoretikus allitasnak.

Javíts ki, ha tévedek. Azt óhajtod, hogy az igehirdetők a jövőben csak versekben kommunikáljanak?

semmi koze az analog es digitalishoz.

Akkor konkrétabban fogalmazok. A mindennapi beszéd nem csupán logikai lépéseket használ, hanem ezzel egyidejűleg, folyamatosan szimbólumokat, analógiákat, kontextusfüggő utalásokat is.

en azt allitom, hog ymeg kell kulonboztetni az ertelmit az erzelmitol. te meg rendre ugy veszed, mintha en eliminalni a karnam az erzelmit. nem. ne ezzel vitatkozz, nem ezt allitottam!

Nem veszem úgy, mintha eliminálni akarnád az érzelmi elemeket. Inkább úgy vélem, túl merev stiláris különbségeket óhajtasz felállítani. Ez rendjén van a tudományos munkában. Egy fórumon viszont bosszantó. Hiábavaló.

te meg ne a dolgok osszezagyvaalsanak szurkolj!

Nem szurkolok annak. De tudod, én pragmatikus vagyok, és nyugodtan el tudom választani a szigorú tudományos vitát a fórumos beszélgetéstől.

Előzmény: math2 (257)